VIBRERENDE STRAP-ON VOOR HEM Vlees –

17.25

Zo’n dikke voelde je partner nooit eerder! Voordat je deze Strap-On gebruikt breng je eerst een beetje glijmiddel aan op je piemel en aan de buitenzijde van de penisvormige vibrator. Plaats nu jouw pe…

Nu shoppen

SKU: 4890888136146 Categorieën: , ,

Beschrijving

Zo’n dikke voelde je partner nooit eerder! Voordat je deze Strap-On gebruikt breng je eerst een beetje glijmiddel aan op je piemel en aan de buitenzijde van de penisvormige vibrator. Plaats nu jouw penis in de holle, dikke huls. (een erectie is niet noodzakelijk!) Bevestig nu de Strap-On rond je lichaam. Door de verstelbare, elastische bandjes kun je de Strap-On exact op maat brengen. Jouw lieverdje ligt uiteraard al smachtend te wachten op al het lekkers dat gaat komen….. Voordat je pentreert activeer je eerst de multi-speed vibratieunit. De vibraties zijn regelbaar van streelzacht tot Max Verstappen snel! Jullie beiden zullen optimaal gestimuleerd worden door deze weldadige trillingen. Geniet van elkaar en geniet van deze vibrerende Strap-On!
SUPERLAAG PATSSS PRIJSJE!
Een grote collectie aan glijmiddelen vindt je in onze Drugstore. Vergeet ook niet een toycleaner en de batterijen mee te bestellen.

Meer foto’s, informatie en de laatste prijs.

Extra informatie

EAN

Kleur

Sluit Menu
×

Winkelmand