DOUBLE DIPPER, DOUBLE TROUBLE Zwart –

30.15

Dubbel penetratie gewenst? Lastig als je maar alleen bent als vent….. Maar PATSSS.com heeft de oplossing. PATSSS.com heeft trouwens altijd de oplossing! Deze soepele, maar toch stevige anaaldildo wo…

Nu shoppen

SKU: 603912303223 Categorieën: , ,

Beschrijving

Dubbel penetratie gewenst? Lastig als je maar alleen bent als vent….. Maar PATSSS.com heeft de oplossing. PATSSS.com heeft trouwens altijd de oplossing! Deze soepele, maar toch stevige anaaldildo wordt simpelweg om de penis heen geklemd. En dat heeft nog een extra voordeel…. Zal ik je verklappen; (niet verder vertellen!). Door de klemmende werking van de ringen van de anaaldildo wordt de bloedtoevoer van de testikels naar de gevoelige eikel gereduceerd. Hij komt dus veel minder snel tot een hoogtepunt! Lekker lang doorvrijen…. De siliconen schacht van de anale verwenner heeft een tapse, torpedovormige vorm die penetratie pijnloos en eenvoudig maakt. Maar toch stevig genoeg is om een flinke beurt te garanderen!
Gebruik wel altijd een glijmiddel om het genot maximaal te maken. Deze toy kun je het best gebruiken met een speciaal, hoogwaardig anaal glijmiddel. Voldoende keuze in onze Drugstore!

Meer foto’s, informatie en de laatste prijs.

Extra informatie

EAN

Kleur

Sluit Menu
×

Winkelmand